Home Sitemap Zoeken Contact Transferpers FAQ
Vrielink Transfers Import/Export 
Welkom op onze site www.transferpersen.nl 

Informatie

Welkom op de website van Vrielink Transfers Import/Export!
 
Wij leveren een zeer breed assortiment aan transferpersen ( meer dan honderd verschillende modellen ), of u nu een goedkope transferpers voor de lichtere klusjes zoekt of een volwaardige productie machine tot een formaat van enkele meters wij kunnen u hierbij helpen.
 
Wij doen er alles aan om u goed van dienst te kunnen zijn en houden daarom nauwe contacten met de grotere producenten van transferpersen.
 
Zo kunt van ons verwachten dat we altijd onafhankelijk advies geven als u van plan bent een nieuwe machine aan te schaffen omdat wij niet afhankelijk zijn van alleen maar een enkel merk die wij perse moeten verkopen om ons doel te kunnen behalen.
 
Omdat we gespecialiseerd zijn in transferpersen bent u bij ons op het juiste adres indien uw machine problemen geeft of als u een oplossing zoekt voor een specifiek probleem, met de jarenlange kennis in dit vak en onze knowhow denken we graag met u mee aan uw oplossingen.
 
Zoekt u een speciale machine of wilt u een machine op maat laten bouwen volgens uw wensen neemt u dan s.v.p. contact met ons op, wij hebben zeer zeker de ideale transferpers voor u of passen deze zonodig aan.
 
 
Openingstijden 
contact-us-vector-icon.jpg
Ma-Vr 9:00 tot 18:00
 
Tel.: +31 (0)74-2669014
 
 
Topseller 
adkins-beta-maxi.jpg
 
Adkins Beta Maxi Quick Release 38x50cm persvlak
 
  • Ons best verkochte model vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Zeer hoge persdruk dankzij de solide opbouw ( gegoten aluminium frame ) en persdruk mechanisme.
  • Mogelijkheid voor het verwisselen van de persvlakken in een handomdraai ( Quick Release Systeem ).